nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Fietsen en vooral wielrennen is misschien één van de sterkste "merken" die Vlaanderen rijk is. Flanders' Bike Valley heeft de grote verdienste dat een stukje folklore ook wordt omgezet in wetenschap en innovatie. Dat kunnen we niet genoeg vertellen. Voor FBV en voor de bedrijven met ambitie in het algemeen, zijn internationale communicatie, pers en media een must. Wij brengen u aan de start! Daarom houden we MEDIA POP-UP DAY in BIKEVILLE.

Voor meer info en inschrijvingen : klik hier

In het wielrennen hebben we zeker onze media-sporen verdiend sinds meer dan 15 jaar. Bij Flanders' Bike Valley hebben we 3 magazines gemaakt en stonden we op 01 april 2016 in voor de persrelaties en de coaching van de panelgasten bij de officiële opening. In september van 2017 hebben we een handelsmissie begeleid naar INTERBIKE in Las Vegas en naar UTAH outdoor facilities in Ogden. Maar meer nog: in 2002 was Werner Couck media adviseur van bondscoach Eric De Vlaeminck van de nationale selectie voor het WK-veldrijden op het Circuit Zolder.

Referenties? klik naar EU4sports handelsmissie USAOpening windtunnel Flanders' Bike Valley , Assistent van de bondscoach voor media .... 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg