nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Als viering van 20 jaar PERSPRIJS Limburg en 5 jaar NEWBUSINESSFORUM trekken we met onze MEDIA POP-UP DAYS de provincie rond. In Hasselt, Beringen-Paal, Houthalen-Helchteren en Lommel nodigen we ondernemers uit de regio uit om hun persvaardigheden te trainen en om samen een artikel en een video-interview te maken, meteen klaar voor publicatie. Pers is immers een strategisch groeifactor voor ambitieuze ondernemers.

Werner Couck – projectleider NEWBUSINESSFORUM – zegt: "Met deze roadshow wil ik meer dan 20 jaar carrière vieren en jonge / ambitieuze / gemotiveerde / dynamische ondernemers leren hoe ze ongelooflijk veel respons kunnen halen uit een relatief kleine investering zoals omgaan met pers en media. We mikken op kleine groepjes met zeer persoonlijke en interactieve tips en adviezen én alle deelnemers krijgen sowieso een productie voor directe publicatie."

THEORIE EN REFERENTIES
Couck – master in Pers- & Communicatiewetenschappen en meer dan 20 jaar media-adviseur van bedrijven en organisatie - zal putten uit zijn rijke ervaring en topreferenties om de theorie van een mediatraining levendiger te maken. Bovendien gaan deelnemers in elk geval naar huis met een kersvers artikel over hun bedrijfsactualiteit.

Op de website www.newbusinessforum.be hebben we een aantal in het oog springende referenties gepubliceerd sinds de lancering van de PERSPRIJS LIMBURG in 1998. Daaruit mag blijken dat Werner Couck het klappen van de zweep kent.

POP-UP TV STUDIO
Voor video hebben de deelnemers 2 opties: ofwel gewoon zelf hun statement opnemen in onze "pop-up studio" (inclusief camerman en geluid), ofwel deelnemen aan een workshop video-interview (aan het einde daarvan krijgen deelnemers ook hun video-statement mee voor publicatie).

Ook inzake video en televisie heeft de initiatiefnemer heel wat ervaring opgedaan, zowel als programmamaker bij TV Limburg (Business & Jobs) als nadien als pionier van web-tv in Vlaanderen met oa. www.vastgoed-tv.be en meer dan 10 jaar geleden al het toenmalige MANAGER-TV.

DOELGROEP VLAANDEREN

Meer info over data en plaatsen die nu al vastliggen, voorwaarden en mogelijkheid om in te schrijven of een persoonlijke afspraak te maken: ga naar het overzicht op de website.Het plan bestaat erin om de MEDIA POP-UP DAYS op diverse locaties in Vlaanderen te organiseren in de komende maanden en jaren.
Meer info over NEWBUSINESSFORUM vind je online op de pagina over ons

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

01.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg